Polyurethan gulve

Flotte gulve af polyurethan af højeste kvalitet. Ekstremt slidstærkt og mulighed for stødabsorberende og lyddæmpende gulvbelægning.

Hvorfor vælge polyurethan gulve?

Der er mange grunde til at vælge polyurethan som gulvbelægning, uanset om det er til gulve i virksomheder eller private hjem.

Hvor mange tidligere valgte at lægge vinyl eller linolium, vælger man i dag polyurethan. Det skyldes bl.a. at det kan lægges på et eksisterende gulv, også eksempelvis et trægulv, og det forenkler hele processen omkring at få et nyt gulv.

Slidstærkt gulv – nemt at holde nyt

Polyurethan er ekstremt slidstærkt, og derfor særligt velegnet som gulvbelægning i rum med meget trafik. PUR, som det også kaldes, kan lægges både som en fuldstændig hærdet og hård overflade, men også i en blødere udgave.

Stødabsorberende og lyddæmpende

Vælger du den blødere udgave at et PUR-gulv, får du en gulvbelægning, der er både stødabsorberende og lyddæmpende med op til 20dB. Derfor er polyurethan særdeles velegnet i rum, hvor man står og går meget. Mange virksomheder vælger et gulv af blødt polyurethan, der hvor medarbejdere står og går meget i løbet af dagen, og det blødere underlag er derfor bedre til at skåne medarbejdernes knæ, fødder og ryg.

I de private hjem er et gulv af polyurethan et rigtigt fornuftigt valg i eksempelvis husets køkken/alrum, hvor der typisk kan være meget liv og trafik, og hvor vi kan stå i køkkenet i lang tid, uden at et hårdt gulv trætter ben og fødder.

Et rengøringsvenligt gulv

Gulvbelægning af polyurethan fordeles i en masse over det eksisterende underlag. Det skal hverken fuges eller limes, og der opstår derfor ikke fuger eller riller, hvor skidt og snavs kan samle sig. Det gør gulvet dejligt nemt at renholde og vaske.

(+45) 20 28 27 05
info@schmidtcoating.dk