Har du spørgsmål? Ring på 20 28 27 05 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 20 28 27 05 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 20 28 27 05 Kontakt os Læs mere om os

Om os

Vi beskytter miljøet

Hos Schmidt Coating anvender vi udelukkende produkter, som ikke indeholder opløsningsmidler. Det betyder, at produkterne ikke er farlige for dyr og mennesker, og samtidigt er mere skånsomme overfor miljøet.

Det bedste samarbejde

Ud over at være meget konsekvente i vores valg af produkter, vælger vi også vores samarbejdspartnere med omhu. På denne måde finder vi de løsninger, som er bedst i forhold til specifikke arbejdsopgaver, og vi kan på den måde både skabe et bedre arbejdsmiljø, og et bedre slutresultat. Vi tilbyder alsidige løsninger, som både skåner dig og overfladen, og så rådgiver dig om alt lige fra hvilke produkter vi har gode erfaringer med, til hvordan og hvornår arbejdet skal gøres.

Kontakt og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et godt tilbud. Har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en flot væg eller et gulv, der holder til alt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20 28 27 05 eller E-mail: schmidtcoating@gmail.com. Vores service er meget fleksibel og dækker hele Danmark.

Har du spørgsmål til os?

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Schmidt Coating ApS

Schmidt Coating ApS - CVR: 41054441
Følg og like os på Facebook

Adresse

Bjerndrupgårdvej 29,
6070 Christiansfeld

Kontaktinfo

Telefon: 2028 2705
E-mail: schmidtcoating@gmail.com