Højstyrkemørtler

Har du brug for en overflade, som kan modstå både vind og vejr, har du brug for en coating med højstyrkemørtel.

Hos Schmidt Coating udfører vi alle slags coating med højstyrkemørtel

Og ingen opgave er for stor eller lille til os!

Vi garanterer, at vores service er så god som muligt igennem vores gode håndværk, og vi har stor erfaring med at coate med højstyrkemørteler.

Hvis du vælger vores coatingservice kan du være sikker på, at resultatet bliver lige nøjagtig som du ønsker.

Højtryksmørtel er en holdbar løsning

Højtryksmørtel har en utroligt stæk overflade, som ikke alene kan holde til et enormt tryk. Det kan nemlig klare et væsentligt højere tryk, end normal mørtel. Mørtlen kan også anvendes i aggressive miljøer såsom i landbruget.

Altid klare linjer

Hos Schmidt Coating betyder det gode resultat alt. Vi er altid behjælpelige med at finde den bedste løsning, men det er vigtigt at du er tilfreds. Vores service er derfor ikke alene selve coatingen, men også rådgivning og lydhørhed overfor dine specifikke ønsker.

Vi coater også hos dig

Uanset, hvilken coatingopgave du har brug for hjælp til, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores coatingservice med højstyrkemørteler. Har du skal bruge en coating, står vi klar med et godt tilbud og et professionelt personale.

Vi gør det også I landbrug

Schmidt Coating har mange års erfaring med behandling af betonoverflader inden for landbruget. Har du et foderbord, der trænger til at blive renoveret, kan Schmidt Coating hjælpe dig med en perfekt løsning. Vores højstyrkemørtler er ideel til renovering af landbrugsemner såsom farestier til grise.

Mørtlen tørrer hurtigt, og man kan derfor sætte søerne ind allerede 24 timer, hvor mørtlen allerede har opnået samme styrke som beton. mørtlen er lavet til at kunne klare svineproduktionens hårde slid, og overfladen er nemt at vaske ren og tørrer hurtigt igen.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.