Betonforsegler

Det kan anvendes i utroligt mange sammenhænge, og kan formes på mange forskellige måde.

Beton er et fantastisk materiale

Desuden er det et meget slidstærkt materiale.

Selvom beton holder til meget kan det hurtigt gå hen og se slidt ud. Det kan man modvirke ved at behandle det med betonforsegler. Hos Schmidt Coating forsegler vi dine gulve efter alle kunstens regler.

Uanset, om du for eksempel ønsker et mat eller blankpoleret gulv, er betonforsegleren et must, hvis det skal blive ved med at være pænt.

Pas på dine overflader

Vi mener det er vigtigt at passe på sine overflader, og selvom beton virker som et utroligt holdbart materiale, kan det bliver overvundet af slid, vejr og vind.

Derfor opfordrer i vi alle til at beskytte deres beton med forsegler, spåledes at betonen altid står så pænt som muligt. Ud over at passe på betonen, kan forsegleren gøre betonen nemmere at rengøre, og meget nemmere at holde pæn.

Undgå at skalle af

Hvis du ønsker en betonoverflade, som er nem at rengøre og kan holde til det meste, er du velkommen til at kontakte os. På baggrund af dine præferencer udvælger vi den bedste egnede betonforsegler. Vi anvender kun de bedste produkter for det bedste resultat. Desuden går vi meget op i, at arbejdet er udført til punkt og prikke, så du har glæde af vores coatingservice mange år frem.

Vi behandler din beton

Du kan altid ringe til os på tlf. 20 28 27 05 eller E-mail: info@schmidtcoating.dk, hvis du har brug for vores hjælp til at holde din beton pæn. Uanset om det drejer sig om at behandle dit fine betongulv eller statuen i haven, har vi en god løsning.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.