Epoxy

Har du brug for en alsidig, slidstærk og pæn overflade på dit garagegulv eller dine staldvægge, anbefaler vi, at du få lavet en epoxycoating.

Professionel epoxy

Her hos Schmidt Coating udfører vi alle typer epoxycoating, og vi sørger for, at arbejder bliver gjort til punkt og prikke, så du får det absolut bedste resultat – hver gang.

En epoxybehandlet overflade er en af de mest alsidige overflader. Er du interesseret i en overflade, som kan bruges til alt lige fra værksted og garage til stald og stue, er epoxy ideel.

Mere end bare malinge

poxy er en belægning, som består af to komponenter tilsat pigmenter og fillere: et bindemiddel og en hærder. Det er en tyktflydende masse, som har den egenskab, at den kan binde sig til næsten alt, og hvis overfladen er helt ren inden massen påføres, er den epoxybehandlede overflade ikke bare malet, men grundigt beskyttet.

Epoxy på alle betonoverflader i svineproduktion

Man har i Holland haft gode resultater med at epoxybehandle alle betonoverflade i stier og gange. Schmidt Coating har allerede behandlet flere staldanlæg med epoxy på gulve og vægge. Det giver en nemmere arbejdsgang med rengøring af stierne, hvilket resulterer i mindre smittepres, fra tidligere grisehold. Udgiften ved at behandle overfladerne tjener sig derfor hurtigt hjem igen.

Et værdifuldt samarbejde

Vores samarbejdspartnere, forsyner os med nogle de bedste epoxyprodukter på markedet. Vi anvender de anerkendte BASF epoxyprodukter, som både er en holdbar og økonomisk løsning. På denne måde får du den absolut bedste løsning til en fordelagtig pris.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.