polyurethan

polyurethan adskiller sig fra epoxymaling, og andre lignende produkter, ved at lade muren ånde langt mere.

Polyurethan belægninger beskytter og forsegler

Polyurethan adskiller sig fra epoxymaling, og andre lignende produkter, ved at lade overfladen under belægningen ånde langt mere.

Polyurethan kan anvendes på de fleste mineralske overflader og har meget beskyttende egenskaber, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

Her hos Schmidt Coating beskytter vi dine udendørs cementoverflader og -underlag med de bedste produkter og det bedste håndværk.

Derfor skal du vælge polyurethan

For det første er det en stor fordel at anvende polyurethan, hvis du gerne vil have noget, som beskytter og forsegler dine overflader, men samtidigt lader muren ånde. Det betyder, at malingen lader fugt og salte fra murværkerne passere, hvilket er vigtigt i mange tilfælde. Navnlig, hvis du har ældre mure, som kan have problemer med fugt, har den en betydning, at muren får lov til at ånde. Desuden har malingen gode vandafvisende egenskaber, og den smitter ikke af på samme måde som kalk.

Vigtigt at huske på, hvis du skal have malet med polyurethan

Modsat mange andre malingtyper, kan polyurethan ikke anvendes oven på overflader, som allerede er overmalede, medmindre den tidligere maling bliver renset af. Vi påfører malingen for dig, da dens egenskaber kræver stor håndværksmæssig kunnen, hvis resultatet skal blive godt.

En god løsning til en lige så god pris

En af polyurethanens mange egenskaber er, at den ikke er lige så dyr som mange alternativer, og så er den relativt hurtig at påføre. Hos Schmidt Coating hjælper vi dig med polyurethanen, så resultatet bliver helt perfekt. Hos os kan du altid være sikker på, at få den absolut bedste service, uanset, hvor umedgørlige dine mure kan være.

Se billeder her

Se billeder af vores arbejde nedenfor.

(+45) 20 28 27 05
info@schmidtcoating.dk